Dire Straits Legacy

Met vier bandleden die jarenlang deel uitmaakten van de iconische band Dire Straits, is Dire Straits Legacy de meest geliefde opvolger van de iconische Britse band Dire Straits. 

Alan Clark was de eerste toetsenist van Dire Straits en Grammy Award-winnaar en inductee van de Rock'n'Roll Hall of Fame in 2018.
Phil Palmer & Danny Cummings maakten deel uit van de band voor het geweldige album "On Every Street" en de wereldtournee.
Mel Collins, die sinds het album en de wereldtournee van "Love Over Gold" uit 1982 saxofoon speelde bij DIRE STRAITS.

Andere leden van Dire Straits Legends zijn bassist Trevor Horn (The Buggles, Yes), een van 's werelds grootste hitproducenten voor artiesten als Tina Turner, Tom Jones, Marc Almond, Barry Manilow, Cher, Robbie Williams, Grace Jones, Simple Minds en nog veel meer.
De line-up wordt aangevuld door Cristiano Micalizzi, een met een Grammy bekroonde drummer, Primiano Di Biase, de meest gevraagde toetsenist van Europa, en niet in de laatste plaats frontman Marco Caviglia, die algemeen wordt beschouwd als de toonaangevende autoriteit ter wereld op het gebied van Mark Knopflers unieke gitaarspeelstijl.

Puttend uit zes platina albums, bevat de ongelooflijke live show van de band alle klassieke hits van Dire Straits, waaronder "Money for Nothing", "Sultans of Swing", "Romeo and Juliet", "Walk of Life", "Brothers in Arms", "Tunnel of Love" en nog veel meer.Lees meer