Dilana

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse powervrouw en zangeres Dilana toert sinds 2014 non-stop de wereld over. De meesten kennen haar van haar deelname aan The Voice Of Holland, waar zij tijdens de blind auditions met een prachtige versie van Roxanne van The Police de stoelen al snel liet omdraaien. Dilana heeft bergen ervaring; in de jaren 90 scoorde ze met Wozani een nummer-één-hit in Zuid-Afrika en na naar Nederland te zijn verhuisd begon ze Caz. Later ging ze solo verder als Dilana Smith en scoorde ze twee Top 40-hits. Nu als simpelweg Dilana heeft ze al diverse albums en singles uitgebracht; waaronder de soundtrack voor de film Angel Camouflaged waar zij in speelt en album Dilana in 2016. Nog beter: voor dit jaar staan een coveralbum én een nieuw album in de planning!

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

Ze was de absolute publieksfavoriet bij haar deelname aan het Amerikaanse televisieprogramma Rock Star Supernova, met Tommy Lee (Mötley Crue), Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers), Gilby Clark (Guns N’ Roses) en Jason Newsted (Metallica).
Haar tomeloze energie en sterke performance resulteerden in optredens in het voorprogramma van bands als Aerosmith, Motörhead, Velvet Revolver, Joe Cocker, The Bangles, Golden Earring en Beth Heart.

Daarnaast is recent bekend geworden dat Dilana ambassadeur voor Strijd Tegen Misbruik is geworden.


Lees meer
TicketsSuggesties voor jou


Tickets
VR
20
okt

Y&T

Tickets
ZA
24
jun

Dool