DeWolff

Het driekoppig rock ’n roll monster uit Nederland komt naar Victorie! De band werd geboren in 2007 en bestaat uit de broers Pablo (zang, gitaar) en Luka van de Poel (drums), en Robin Piso (hammondorgel). De liefde voor psychedelische muziek en de invloeden van Jimi Hendrix, The Doors, Leon Russel, Allman Brothers en Led Zeppelin is terug te vinden in hun muziek. DeWolff is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land.

De band stond al op Pinkpop en Lowlands en ook buiten de landgrenzen is DeWolff een graag geziene gast. Zo speelde het trio al op Sziget, Internationaal staat het trio op de hoofdpodia van Arezzo Wave Festival (Italië) en Zappanale Festival, Bad Doberan (Duitsland) en clubshows in Australië, Italië, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Rusland. Sinds 2015 heeft DeWolff ook een eigen platenlabel genaamd Electrosaurus Records en bouwde ook nog een 100% analoge studio, Electrosaurus Southern Sound Studio. Het zevende album, THRUST, kwam onlangs uit en potverdrie, wat is 'ie weer lekker!

Support: Money & The Man
Het uit Zwolle afkomstige Garage Blues-duo Money & the Man maakt muziek zoals het ooit bedoeld was. Ruw, oprecht, spannend, luid en smerig, naar je toe geworpen tijdens de intense live shows. Deze twee jonge gasten uit Zwolle zullen je verbazen met hun volwassen geluid, gevormd door blues, indie en rock 'n' roll.

Deur open: 18:45
Support Money & The Man: 19:30
De Wollf: 20:40


Lees meer
Tickets