dEUS

Dertig jaar na hun iconische debuutplaat ‘Worst Case Scenario’ zijn Tom Barman en zijn mannen nog altijd onderweg op een spannende muzikale roadtrip; wars van conventies en eindeloos nieuwsgierig naar nieuwe wegen om in te slaan.

Vorig jaar kwam het langverwachte nieuwe album 'How To Replace It' uit. De 12 eclectische nummers voelen enerzijds vertrouwd door de onmiskenbare dEUS-sound, en bevatten tegelijkertijd nieuwe en spannende ingrediënten. Van rokerig, verleidelijk en rauw totaan eigentijdse popnummers; dEUS bewijst opnieuw in topvorm te zijn.

Op 2 juli komen ze naar Victorie om te laten zien waarvoor ze op aarde zijn, met uiteraard een dijk van een liveshow. Bemachtig maandag die tickets en zet in afwachting van het concert alvast 'How To Replace It' op repeat!

Support: Ian Clement

Na wat harde rockjaren als frontman van Wallace Vanborn maakt Ian Clement in zijn soloproject tijd voor tederheid. Herverbinden met consensusrealiteit, luidt de beschrijving van zijn nieuwste zoektocht.

Clement trad al meer dan 300 keer op in Europa en verzorgde voorprogramma's voor Trixie Whitley, De Staat, The National, Intergalactic Lovers, Marc O’Reilly en Blaudzun en performde als gastmuzikant met namen als Blood Red Shoes, Masters Of Reality, Torre Florim, Kapitan Korsakov en vele anderen. Aanrader voor fans van Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe.

Tijdschema
19:00 zaal open
19:45 support: Ian Clement
20:45 dEUSLees meer
Suggesties voor jou