Deurmat Festival

Vanwege de aangescherpte maatregelen is het Deurmat Festival verplaatst naar 13 februari. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Wandel door ons pand en geniet van livemuziek in verschillende ruimtes van Victorie! Tijdens het Deurmat Festival loop jij, geheel coronaproof, door Victorie en geniet je per ruimte van de muzikale kunsten van de beste lokale artiesten. Hierbij kom je op plekken in ons pand die je tot nog toe niet kende. 

Alle artiesten hebben één ding gemeen; ze hebben allen meegedaan aan onze Victorie Deurmatsessies. Tijdens de lockdown dit voorjaar verzonnen we de Deurmatsessies, waarbij we langsgingen bij lokale artiesten om ze een liedje op hun deurmat te laten spelen. Zo creëerde Victorie toch een podium voor hen in een tijd dat er niet live gespeeld mocht worden en staken we ze zo een hart onder de riem. Het was een wekelijks item op onze socials en omdat het zo succesvol bleek te zijn, zijn we sinds 17 oktober weer een nieuwe reeks Deurmatsessies gestart. En nu komt er dus ook een heus festival van dit mooie item!

Tickets zijn te koop voor diverse shifts en alleen in duo’s beschikbaar. De prijs zoals gecommuniceerd is per persoon. Lees meer