Def Americans - Johnny Cash Tribute

Deze show is verplaatst van 12-06-2021 naar 19-3-2022. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. De aanvangstijd blijft ook hetzelfde. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Def Americans: Johnny Cash Tribute 

Def Americans bestaat 12,5 jaar en komt terug naar Victorie! Verwacht een show met daarin een selectie van de allerbeste optredens en de mooiste songs van de legendarische 'Man In Black'. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten.

De songs die Johnny Cash met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen en als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van de Amerikaanse outlaw verbluffend goed neer te zetten. Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn ‘My Brother Johnny’ concerten in Nederland.

De band staat op festivals als de Zwarte Cross, Bospop, Paaspop, Moulin Blues, Solar, Speedfest, Dauwpop en Festyland. Lees meerSuggesties voor jou