Danny Vera (gratis)

Gratis concert van Danny Vera tijdens EK Wielrennen

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. De Americana-zanger begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7 (nu op Veronica). In het voorjaar van 2019 scoort Danny Vera zijn eerste nationale hit met zijn nummer ‘Roller Coaster’. De song werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538 en bereikte de toppositie op iTunes.

Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is.

Victorie trakteert! Het concert van Danny Vera is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd in het kader van de Europese Kampioenschappen Wielrennen die van 7 tot en met 11 augustus zullen plaatsvinden in Alkmaar. Je kunt via de normale weg een gratis ticket bestellen op onze site, er wordt dan geen betaling gedaan. Gratis tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa tijdens openingstijden.

OP=OP dus zorg dat je er snel bij bent! Bezoekers met een gratis ticket dienen voor aanvang van het concert binnen te zijn. Niet gescande tickets zullen na 20:30 worden vrijgegeven. 

Tijdschema
19.00 Deur open
20.30 Aanvang
Tijden onder voorbehoudLees meer
TicketsSuggesties voor jou