Crazy 90s

LET OP: ALMOST SOLD OUT!


Crazy 90s met Live:

EXTINCE feat Dj DNS (Kaal of Kammen, Spraakwater)

NAKATOMI (We Are the Childeren of the Night)

LASGO (Something, Alone, Pray)


Zaterdag 09 maart 2024 komt de ultieme 90’s throwback CRAZY 90s weer naar podium Victorie voor een onvervalste recap van de legendarische partydecade!

Deze editie gaan we los met Big Hits On Big Screens met DVDJ DEVIOUS, de vetste videoclips komen voorbij op mega-ledscreens. We gaan van Jump Around naar I Got 5 On It, van Anouk naar Nirvana en natuurlijk lekker meezingen met de leukste Eurodance-klappers! DJ DNS kicksoff met de lekerste 90's R&B, Swingbeat en HipHop Hurray!!!

Bij Crazy 90s zie je ook de échte 90’s heroes live optreden en deze keer hebben we niemand minder dan rapper EXTINCE samen met Turntablist Dj DNS op het podium staan. Je kent hem vast wel van ‘Kaal of Kammen’ en ‘Spraakwater’ (lest de dorst!). Extince is een ware taalkunstenaar en ‘spit’ zijn lyrics met zijn bekende flow en hiphop spirit, begeleid door de dopest beats van kampioenscratcher Dj DNS.

Last minute kunnen we bekendmaken dat ook LASGO is toegevoegd aan deze monster-lineup! Danceformatie Lasgo veroverde op het randje van de 90's/millenium de wereld met hun kenmerkende sound: een perfecte combinatie van energieke beats en betoverende vocals. De grensverleggende Belgische hitmachine, scoorde internationaal met Eurodance-classics als ‘Something’, ‘Alone’, 'Surrender’, ‘Pray’, ‘All Night Long’, ‘Over You’, ‘I Wonder’ en ‘Gone’. Lasgo verkocht meer dan vijf miljoen fysieke albums 'Some Things', 'Far Away' en 'Smile'. Ze verzamelden 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (VK) en een BMI Award (VS).

Als de avond al in vergevorderd stadium is en de partypeeps inmiddels in de lampen hangen, komt Happy Hardcore Act: NAKATOMI een late late-night-show geven met hun hits ‘Children of the Night”, “Sing” en natuurlijk “Free”.

HEPPIE! Strictly happy hardcore Area
De tweede zaal is bezet door het beruchte HEPPIE! waar strictly Happy Hardcore wordt gedraaid, door Ominous & Sequence (Pandemonium/Thunderdome). Trek je Airmaxxxies en Aussies maar uit kast en show je Hakskills, als deze mannen volgas de grootste Happy Hardcore klassiekers door de speakers laten knallen!!

Onze vaste bezoekers weten dat het feest dan compleet is en je jezelf waant in die typische Craaazzyy 90’s sfeer, uiteraard aangevuld met top Go Go Dancers en gekke surprise acts.

De presale is al in volle gang en we zijn al bijna uitverkocht, so hurry up, want deze gaat kreeezy worden!

Early Bird Tickets € 17,50 (SOLD OUT)

LAST CALL TICKETS € 27,50 (incl. ticketfee)
4-PACK TICKETS (last call) € 100,00 (incl. ticketfee)
DEUR: € 30,00 (mits niet uitverkocht)Lees meer