Crazy 90's: 2 UNLIMITED

Zaterdag 23 november 2019 is er een nieuwe editie van het populaire 90's spektakel CRAZY 90's in Victorie
Crazy 90's is niet zomaar een 90s-feestje en staat al meer dan tien jaar garant voor een moddervet spektakel met altijd uitbundige partypeeps. Resident en Mastermixer Dvd-j Devious (o.a. bekend van de Radio 10 Powermix) komt met zijn arsenaal aan geremasterde 90s-videoclipclassics de dansvloer op zijn kop zetten en we strikken de échte 90s helden om die gekke 90s-vibe helemaal te doen herleven. Een absolute throwback met die party-feel van toen!

Deze editie is er een exclusief live optreden van de legendarische 90s heroes: 2 UNLIMITED. De meest succesvolle eurodance act, domineerde wereldwijd alle hitlijsten, een ware 90's-hitmachine! Je kent ze vast wel van hits als 'No Limit', 'Twilight Zone', 'Get Ready For This', 'Let The Beat Controle Your Body', 'Jump For Joy' enz., enz. Sinds 2016 treden ze op in de huidige formatie (Anita is vervangen door Kim) en één blik op hun agenda laat zien dat zij continue (wereldwijd) rondtouren met een waanzinne vette show! Ze zijn dan ook nog zelden in Nederland te bewonderen, maaaarrrr Crazy 90s heeft ze weten te strikken voor een exclusieve show in Noord-Holland! 

In de kleine zaal is de beruchte Strictly Happy Hardcore Allnighter met Dj's Ominous & Sequence (Thunderdome/Pandemonium). Hak je eigen de hele avond stuk op de ekte happy hardcore klassiekertjes!

Afgetopt met Crazy Entertainment word dit natuurlijk weer een groot gekkenhuis! Heb je ook zin om kapotlos te gaan op al die geweldige 90s-klappers?! Dan mag je deze editie zé-ker niet missen! Maar wees er snel bij, want Crazy 90s is vaak al vóóraf uitverkocht!

Wees er snel bij, want deze kon nog weleens harder gaan dan een malle gabber op glad ijs! En Crazy 90s is sws vaak al vóóraf uitverkocht!

Line up:
2 UNLIMITED live l DVDJ DEVIOUS l
STRICTLY HAPPY HARDCORE ALLNIGHTER met OMINOUS & SEQUENCE (Thunderdome/Defqon).

Min. leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Speciale wensen? Neem dan contact met ons op via: info@crazy90s.nl

Check ook de speciale deals:
Groepsticket voor 4 personen = €82,- 
Groepsticket voor 10 personen = €190,-

Let op: Tijdens onze evenementen worden video en foto-opnames gemaakt ter promotie van onze evenementen. Als bezoeker danwel deelnemer aan onze events, geef je Rejoice Events toestemming om beeldmateriaal (foto+video), waar je mogelijk op staat, te gebruiken voor communicatie-doeleinden. Mocht je hier niet accoord mee zijn, kun je dit aangeven bij onze fotografen op de avond, of achteraf het beeldmateriaal laten verwijderen. Dit kun je melden via het volgende emailadres: info@rejoice-events.nl. Rejoice Events zal dan direct de beelden verwijderen van haar website of social media kanalen.Lees meer


Suggesties voor jou