Crash Test Dummies

Vanwege het coronavirus (COVID-19) ziet Crash Test Dummies zich genoodzaakt de Europese tour uit te stellen. Het concert dat gepland stond op 17 juni 2021 kon daarom helaas niet plaatsvinden, maar gelukkig is er een nieuwe datum gevonden op 16 juni 2022.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd
.

‘Mmm Mmm Mmm Mmm’ ... het is 27 jaar geleden dat de Canadese band Crash Test Dummies de succesvolle plaat ‘God Shuffled His Feet’ uitbracht. Een mooi moment voor een tour door Canada, de USA en Europa!

Het is tevens 30 jaar geleden dat debuutalbum ‘The Ghosts That Haunt Me’ verscheen. De eerste single 'Superman's Song' zorgde ervoor dat de band doorbrak in Canada. De diepe lage stem van frontman Brad Roberts kleurde in de jaren 90 de prachtige teksten van de goed in elkaar gedraaide rock nummers van Crash Test Dummies. ‘Mmm Mmm Mmm Mmm’ werd wereldwijd een enorme hit en het album ‘God Shuffled His Feet’ kon rekenen op meerdere Grammy nominaties.

De band zal optreden in originele formatie met toevoeging van muzikanten Stuart Cameron en Marc Arnould. Ze zullen het complete album ‘God Shuffled His Feet’ spelen plus een selectie uit de rest van het materiaal van de Crash Test Dummies.Lees meer