Comedytunes Comedynight

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd een aantal van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begint te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van de comedians maak je automatisch endorfine en andere gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.

Line-up:

Wilko Terwijn

Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner. Ondanks de talloze TV projecten en zijn werk als Creative Executive bij PnPMedia is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde en treedt hij met grote regelmaat op in het land.

Wouter Monden

Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights. Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste optredens uit hun carrière.

Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier en wiskundige én was finalist bij cabaretfestival Cameretten 2019, waar de jury zijn voorstelling ‘een waar feest voor de theaterbezoeker’ noemde en de mensen in de zaal hem beloonden met de Publieksprijs.
Op het podium doet hij verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Dat het publiek daar ongegeneerd doorheen lacht neemt hij op de koop toe.
Tobi heeft ruime ervaring op de verschillende comedypodia. De Volkskrant tipte hem als een van de drie grootste comedytalenten van 2021.

Tim Hartog

Tim Hartog is een comedian met zeer veel ervaring. Hij is een van de vaste comedians van comedyclub Club Haug in Rotterdam.
Tim is een veel gevraagde comedian, zijn interacties met het publiek zijn altijd hilarisch. Tim trekt op het podium altijd een lachspiegel omhoog, dat je als publiek een beeld krijgt in wat voor bizarre wereld wij eigenlijk leven. Tim Hartog: eerlijk, orgineel en natuurlijk ontzettend grappig.Lees meer