Comedytunes Comedynight

Een avond genieten van een flinke dosis humor

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen.
Vanavond zie je de volgende comedians in de line-up:

Daan van der Hoeven
Daan is een opkomend talent in het Comedy en Cabaret wereldje, bij wie je direct een enorme eigenheid voelt. Winnaar van de Comedy Slam publieksprijs 2015, de Delft Talent Comedy Award 2015 en inmiddels finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2016. Jong, lief en naïef, maar ook ongeduldig en onzeker. Zoekende. Hij mag dan wel uit de sleutelstad komen, de sleutel tot geluk heeft hij nog niet gevonden. Duidelijkheid wel. Vooral in wat hij níet wil in het leven. Daan is meeslepend in zijn zoektocht naar geluk. Aan u de eer om te ontdekken hoe ver hij al gekomen is.

Samir Fighil
Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen.

De vierde comedian is een suprise act!Lees meer