Comedytunes Comedynight

Een avond genieten van een flinke dosis humor

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen.

Zuva Martens
Zuva Martens werd in 1991 geboren uit een Zimbabwaanse moeder en een Nederlandse vader. Hij zou tot zijn tiende in Zimbabwe wonen voordat hij en het gezin in 2001 naar Nederland verhuisden. Na drie jaar in Nijmegen te hebben gewoond, verhuisden ze naar Zuid-Afrika waar ze zes jaar zouden wonen. Ondanks zijn relatief korte tijd in Nederland, was zijn eerste kennis making met comedy in de vorm van Nederlandstalig cabaret. Hans Teeuwen en Theo Maassen waren de eerste indrukken waarmee hij zich zou ontwikkelen tot professioneel comedian. Momenteel speelt Zuva op menig comedyplek in Nederland.


Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat keer op keer aanslaat. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. Jacob is daarom een comedian die je geregeld kunt zien op een Comedytunes Comedynight.

Jasper vd Veen
Jasper van der Veen (Groningen, 1987) debuteerde in 2021 met zijn voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen.
"Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in." In 2019 won hij de Jury en Publieksprijs van het
Leids Cabaret Festival

Dave Felida
Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dit maakt hem een uniek persoonlijkheid op het podium. De wereld van Dave is een wereld waar een comedy-minded publiek nooit genoeg van zal krijgen.Lees meer