Comedytunes Comedynight

Een avond genieten van een flinke dosis humor

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen.

Vanavond zie je de volgende comedians in de line-up:

Johan van Gulik
Deze ras-Amsterdammer is een fenomeen op het podium. Bij elke show van Comedytunes laat hij de zaal gieren van het lachen. Al is het een grap over vogelgriep, of dat zijn vader de befkeizer is van de Heerengracht, of een vakantie naar Bali. Het liefste wil je dat Johan nooit meer ophoudt, gelukkig is hij vaak te zien in Comedy Café Amsterdam.

Martijn Crins
Martijn Crins (1984) wordt geboren in Leveroy, Limburg. Een duizend koppen tellend dorp tegen de Brabantse en Belgische grens. Kunst en cultuur zijn er in geen velden of wegen te bekennen, voetbalkantines en cafés zijn er de toevluchtsoorden. Eigenhandig moet hij zich een weg banen naar de beschaving. Via de met pijn en moeite voltooide mavo wordt hij aangenomen op de Academie voor Drama in Eindhoven. Hier wordt het podiumbeest in hem ontketend. Dit resulteerde in het winnen van het Cameretten festival van 2009. Momenteel is Martijn ook een van de vaste comedians van Club Haug Rotterdam.

Edo Berger
Edo is een man die veel ervaring heeft en al lang meedraait in de comedywereld. Sinds een aantal jaren timmert hij ook internationaal hard aan de weg. Zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden.  Ook is Edo maandelijks te horen op Qmusic.

Arie Koomen
Arie Koomen is bekend van Arie&Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie neemt je mee naar een hilarische, maffe wereld. Hij is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal. Als comedian kun je hem beschrijven als absurdistisch hoogbegaafd. Lees meer