Comedy Night

Een avond genieten van een flinke dosis humor!

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians serveren in hoog tempo de beste grappen.

Gun jezelf die volle tank endorfine!

Deze editie zie je de volgende comedians in de line-up:

Silvester Zwaneveld
Felix Heezemans
Max van den Burg
Patrick Meijer MC

De headliner van de avond is Silvester Zwaneveld. Silvester is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester (Arie Koomen was de headliner van de vorige editie van comedytunes). Silvester is ook de eerste cabaratier die met een app de theathers in is gegaan. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele voorstellingen gemaakt en regisseert hij een aantal jonge theatermakers. Dankzij Silverster ontdek je weer in wat voor een bizarre wereld we eigenlijk leven.

In 2017 won Felix Heezemans de publieksprijs van het Leids Cabaretfestival. Zijn reactie hierop was: ‘ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen’. Dit is typisch voor Felix want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. In al zijn ergernissen heeft Felix een absurdistische kijk op het leven.

Max van den Burg zijn originele kijk op het leven zorgt ervoor dat dit een comedian is die je niet snel zal vergeten. Max is energiek, snel, explosief en eigen in zijn soort. Momenteel is hij bezig met het schrijven van een nieuwe voorstelling. Tijdens deze editie van comedytunes vertelt hij zijn nieuwste grappen.

Al bijna 20 jaar is Patrick Meijer een hit op het podium met zijn volstrekt originele grappen die meer onverwachte wendingen bevatten dan een acrobaat in een wasmachine. Patrick is authentieke comedian. Zo’n artiest waar comedians na de show vol eerbied over praten aan de bar. Patrick kiest nooit voor de makkelijke grap maar altijd voor de uitdaging om het publiek mee te laten gaan in zijn vreemde hersenspinsel.


Lees meerSuggesties voor jou