Comedy Night Voorstelling 1

Een avond genieten van een flinke dosis humor

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians serveren in hoog tempo de beste grappen. Gun jezelf die volle tank endorfine. 

Deze editie zie je de volgende comedians in de line-up:

Silvester Zwaneveld 
Silvester Zwaneveld bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Het afgelopen seizoen speelde Silvester weer samen met Arie in een best of voorstelling. Deze voorstelling knalde in meer dan 150 theaters in Nederland. Nu gaat Silvester weer solo, vanavond gaat hij dingen try-outen voor zijn nieuwe voorstelling. We zijn benieuwd!

Felix Heezemans
Deze Utrechter kan op zo’n ontzettend grappige manier zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Dat gaat van plakjes kaas t/m mensen die werken bij de Gamma. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven en dat maakt hem bijzonder.

Emiel van der Logt
Emiel van der Logt speelt momenteel zijn tweede avondvullende voorstelling door het land. Emiel verbaast zich over alle daagse dingen dat begint met paardenpoep en Chinezen en eindigt met winstmaximalisatie. De wereld van Emiel tolt alle kant op. Daarom is dit ook een performer die je zeker niet wil missen.

Wouter Monden
Met 175-200 optredens per jaar is Wouter een comedian boordevol ervaring. Elke zaal weet Wouter om zijn vinger heen te binden. Naast de vele optredens is Wouter ook publieksopwarmer bij Zondag bij Lubach en is hij de man achter de Elektrapodcast. Waar bekende comedians vertellen over hun horror optredens Dit betreft het verplaatste evenement van 2 mei.  

Beperkt aantal zitplaatsen, het is alleen mogelijk om als duo te komen.Lees meer