Comedy Night

Zin in een avondje anders dan anders lachen, gieren, brullen? Dan is de Comedy Night op 13 april een hele goede keuze! Kom met vier van de beste comedians van Nederland en een ondersteunende M.C. genieten van een flinke overdosis humor. Ga lekker zitten en ontspan terwijl de comedians vlot achterelkaar de meest absurde en hilarische verhalen vertellen. Het tempo ligt hoog, het niveau van de grappen soms lachwekkend laag maar na een avond Comedy Night zal je met een glimlach en een energiek gevoel weer buiten staan.

Mark Waumans

Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat. Maar dan wel met een omweg. Op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachtes.

Mark Waumans stapt begin 2013 voor het eerst op het podium als stand-up comedian. Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op de alledaagse dingen valt hij al snel op. Binnen korte tijd staat hij in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en wint tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 de publieksprijs. Kort hierop wordt hij ingelijfd door Comedy Cafe Amsterdam als één van de vaste comedians.

Kim Schuddeboom

Kim heeft verrassende grappen die zij met veel overgave en enthousiasme vertelt. De situaties waar zij zich in bevindt, zijn voor ieder herkenbaar. Met een vleugje naïviteit kan Kim op een openhartige manier de meest ongemakkelijke situaties, met een gezonde portie humor brengen.

Andries Tunru

Andries Tunru studeerde aan de Koningstheateracademie Den Bosch, waar hij in 2015 afstudeerde. In 2016 stond hij in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 was hij finalist van cabaretfestival Cameretten, waar hij de persoonlijkheidsprijs won. Momenteel is Andries ook een van de comedians van het Het Comedyhuis in Utrecht.

Teun van den Elzen

Teun doet nog maar een jaar aan stand-up maar knalt als een komeet de Comedy wereld in. Dit jaar stond hij in de finale van de Comedy Talent Award, de stand-up prijs in Nederland. Teun is: hard, absurd, lief, bizar, maar vooral erg grappig. Zaterdag 13 april staat hij bij ons in de kleine zaal van Podium Victorie.

 Lees meer


Tickets