Comedy Night

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.
Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Deze editie zie je de volgende comedians in de line-up:

Arie Koomen
Adam Fields
Edo Berger
Esther van der Voort

De headliner vanavond is niemand minder dan Arie Koomen.

Arie Koomen bekend van Arie & Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal.

Adam behoort al jaren tot de sterke, gevestigde orde van Nederlandse stand-up circuit. Hij is een echte headliner en een top MC. Adam behoort tot een van de vaste comedians van het comedy cafe in Amsterdam. Zijn materiaal is zeer divers, van politiek tot de grootste flauwekul. De geboren Londenaar is een internationale comedian, hij speelt door heel Europa en is geregeld te zien in comedyclubs in Singapore, Zuid-Afrika en Indonesië.

Edo is een man die veel ervaring heeft en al lang meedraait in de comedywereld. Sinds een aantal jaren timmert hij ook internationaal hard aan de weg. Zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Wekelijks is Edo ook te horen op Qmusic met de radiomusical.

Esther is vanavond de MC. Esther van der Voort won de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Esther is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Esther weet er alles van en kan er uren over kletsen met daar overheen een dikke saus Humor.


Lees meer


Tickets