Club Tropicana ft. WHAMANIA!

De 12-koppige band WHAMANIA! doet de oude tijden van George Michael en Andrew Ridgeley herleven, compleet met blazers en natuurlijk Pepsi & Shirlie. Maak je op voor een avond vol hits van WHAM! 

Deze avondvullende show van Club Tropicana wordt gebracht vanwege het 40-jarig jubileum van het debuutalbum 'Fantastic' dat in 1983 door WHAM! werd gelanceerd. Niet alleen WHAM! wordt geëerd, maar ook de uitzonderlijke vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley wordt belicht. Een vriendschap die leidt tot megahits als Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, Last Christmas, I’m Your Man, maar ook George Michael’s eerste solosuccessen: Careless Whisper en A Different Corner. 

De rol van George Michael wordt vertolkt door Jordan Roy, die eerder tourde met zijn theatershow 'Freedom' waarbij hij in de huid kroop van George Michael.

Met honderden miljoenen fans wereldwijd en meer dan 30 miljoen verkochte platen is deze tribute van WHAM! een feest van herkenning. 

Ben je er snel bij met een kaartje kopen? Dan maak je ook nog eens kans op een gratis cocktail. De eerste 50 ticketkopers die zich aanmelden via whamania.com/members krijgen een gratis cocktail op de avond zelf! 

DJ's Alex van Oostrom & Bert van Gulik (40UP) zorgen er tijdens de pre- en afterparty voor dat je geen moment stil hoeft te staan. Alle hits uit de periode waar Andrew en George samen zo van hielden en hun eerste danspasjes op oefenden komen voorbij.

Tijdschema
19: 30 Deur open 
20:00 Pre-party met dj
21:00 Club Tropicana featuring WHAMANIA!
22:00 Afterparty met dj

Volg WHAMANIA! op FacebookInstagramTikTok of check de website.Lees meer