Club Pussycat - The Dubbeez e.a.

WHATS NEW?!

Club Pussycat is een hagelnieuw concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen. Vanavond enkel artiesten die door landelijke muziekpers, radio 3FM, bloggers en andere early adopters getipt worden. Bands die nadrukkelijk op de deur die ‘Doorbraak’ heet staan te bonken.

Line-up:

|v> The Dubbeez
|v> MoonMoonMoon
|v> Treehook

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

The Dubbeez

De jonge Amsterdams/Almeerse reggaeformatie The Dubbeez weet klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2017 geven. The Dubbeez is ter verdieping van hun muziek naar Jamaica geweest, waar ze indruk hebben gemaakt op de lokale scene. Reggaesongs met een vintage feel, die het beste van de klassieke reggae vertalen naar het hier en nu en daarbij aantonen dat reggae een universele aantrekkingskracht kan hebben. The Dubbeez koestert grote voorbeelden als Lee 'Scratch' Perry, King Tubby, Black Uhuru en Damian Marley. Met hun aanstekelijke energie, gloedvolle vocalen en goed doordachte songs mag The Dubbeez nu al gelden als een grote belofte. Dit voorjaar hebben ze hun debuutplaat opgenomen in Kingston, Jamaica, waarover later meer. Spannend!

MoonMoonMoon

MoonMoonMoon bestaat grotendeels uit gemaakte creaties van Marc Lohmann en uit zijn real live band MoonMoonMoon. Ze gebruiken accordeons, keyboards, noise en andere geluiden om zo live iets cools te creëren. Met optredens op Le Guess Who?, Incubate, Here Comes The Summer, Radio 2 en de EP Will O' The Wisp kwam uit door middel van een art-game. Een creatieve duizendpoot met een goed geluid is het.

Treehook 

Treehook, de act uit Zeeland maakt een combinatie van stonerrock, noise en punk, maar dan gepaard met zowaar catchy gitaarriffs. De band maakte de afgelopen jaren flink wat meters door te touren door heel Nederland, met als hoogtepunten shows op Klomppop en Eurosonic Noorderslag. Dit jaar reist de band mee met de Popronde, waarbij ze vast en zeker weer alle uithoeken van het land zullen verkennen. Bereid je voor op een interactieve, dynamische show waar je als publiek zeker niet stil in een hoekje kan blijven staan.
Lees meer
TicketsSuggesties voor jou