Club Pussycat - Palmsy, Midas e.a.

Club Pussycat: What's new?!


Club Pussycat is een hagelnieuw concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen. Vanavond enkel artiesten die door landelijke muziekpers, radio 3FM, bloggers en andere early adopters getipt worden. Bands die nadrukkelijk op de deur die ‘Doorbraak’ heet staan te bonken.

Elke eerste donderdag van de maand is het raak. Deze decembereditie sluiten we het jaar prachtig af met o.a. Palmsy en Midas.

|v> Ticketverkoop start op vrijdag 14 juli om 10:00! 

PALMSY


Het Haarlemse Palmsy is aanstekelijk, sexy, opzwepend en bovenal allesbehalve saai.

Zwevend tussen sprankelende indie pop, de energieke levendigheid van poppunk en een punch van 90’s alt-rock bands als Weezer – dat is de indie rock van Palmsy.

Fonkelend gitaarwerk, teksten die van je tong afrollen en catchy melodieën. Gooi er opvallende arrangementen tegenaan met een mix van metaforische onderwerpen, slaapkamergedachtes en een perspectief op affectie met een gevatte, geestige draai – dat is een Palmsy song.

Palmsy speelde in 2016 een succesvolle Popronde en werd geselecteerd als OOR-talent. De band speelde shows in Paradiso, Tivoli de Helling en Patronaat, waar ze het jaar afsloten met een eigen, strak uitverkochte show. Begin dit jaar waren ze eindelijk klaar om hun debuut EP uit te brengen en sinds april is Lost In A Cardboard Box een feit. Beter wordt het bijna niet!

MIDAS


Midas speelde afgelopen mei nog in Victorie als voorprogramma van Blaudzun, nu komt de zanger en gitarist terug voor Club Pussycat!

Amsterdamse zanger en gitarist Midas bracht afgelopen april debuutalbum Heavy Moon uit. Na het uiteenvallen van rockband The Fudge, waarmee hij de publieksprijs bij De Grote Prijs van Nederland binnensleept en een album uitbracht, concentreerde hij zich op zijn solowerk.

Zijn sound vond hij terwijl hij in het buitenland verbleef: powerpop met folk invloeden. In Barcelona, New York, Los Angeles en Nashville schreef hij nummer na nummer.

Terug in Nederland tourt hij met zijn nieuwe liedjes en nieuwe band met de Popronde door Nederland en treedt hij eind 2015 met de clubtour van The Common Linnets op als special guest. Inmiddels heeft hij nog meer wapenfeiten achter zijn naam staan: optredens bij De Wereld Draait Door, Giel On Stage en support voor Bob Dylan, Blaudzun en LP. Niet te vergeten een drukke zomer met optredens op o.a. Pinkpop en Tuckerville.


Lees meer


TicketsSuggesties voor jou