Club Pussycat - AWKWARD i

Club Pussycat: What's new?

Club Pussycat is een hagelnieuw concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen.

Line-up:

|v> AWKWARD i
|v> Nele Needs A Holiday
|v> Cookhouse

Let op:
Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

AWKWARD i

AWKWARD i is het liedjes-georienteerde pseudoniem van componist en liedjesschrijver Djurre de Haan. Hij heeft al drie platen op zijn CV: het debuut I really Should Whisper, opvolger Everything On Wheels en zijn nieuwe plaat KYD. Het is een muzikaal huwelijk tussen het sonore poparrangement en het speelse geluidsexperiment. Zijn teksten banen een weg tussen zelfspot, absurditeit en melancholie.

Nele Needs A Holiday

Alien Nele komt van een kleine planeet om onderzoek te doen naar waarom Aardmensen zich constant druk maken, en zo zenden ze Nele om uit te zoeken wat liefde is. Ze doet verslag in de vorm van melodieuze rapporten, ook wel bekend als muzieknummers op Aarde. Het resultaat is een album dat alle facetten van de liefde belicht. Met veel oog voor detail vertelt ze hoe Aardliefde werkt in teksten vol van rake en humoristische observaties. Op het podium wordt Nele vergezeld door zes getalenteerde vrouwen.

Cookhouse

De broers Ronald en Jeroen Hendriksen besloten in 2015 een band op te richten, genaamd Cookhouse. De broers voelen zich thuis in hun huis en keuken waarbij alle muzikale ideeën ontstaan. Je herkent ze aan hun rauwe stemgeluid, folky invloeden en de moderne ambient sounds. In februari 2018 kwam de eerste EP uit met het muzikale karakter van Cookhouse. 


Lees meer
Tickets