Club Pussycat - Anna-Rose, Waltzburg & Feng Suave

Club Pussycat: What's new?

Club Pussycat is een hagelnieuw concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen.

Line-up:
Anna-Rose
Waltzburg
Feng Suave

Anna-Rose

Geboren in East Grinsteed, maar ze verhuisde op haar vijfde naar Nederland. Samen met haar minimalistische band maakt ze spannende elektronische popsongs, denk aan Tove Lo en Lorde. Underground met een attitude. Met drie dames op de front en een kick-ass drummer, wil je deze band de komende tijd zien!

Waltzburg

Eigenzinnige en melodische indie, geschreven doo reen pessimistische slaapkamerproducer en tot leven gebracht met zijn beste vrienden. De songs zijn catchy, onvervalst en recht uit het hart. Waltzburg is er voo reen fijnproever en de smaakbarbaar!

Feng Suave

Nadat ze op YouTube miljoenen streams binnenharkten, ging ook hun Spotify track Sink Into The Floor over de één miljoen streams heen. Hun eerste headlineshow in Cinetol verkocht binnen een dag uit, waarbij een extra toegevoegde show nog sneller uitverkocht, evenals hun eerste headlineshow in Londen. De band is geselecteerd voor de Popronde en speelt deze zomer onder andere op Wildeburg, Metropolis en Valkhof.Lees meer
Tickets