Club Pussycat, What's New? - Electric Company, Moon Tapes e.a.

Club Pussycat: What's new?

Club Pussycat is een concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen.

Line-up:
Moon Tapes
Electric Company
3 Point Landing

Electric Company

De band rond Zac Chapman – geboren in Nottingham, getogen in Nederland – is pure pop. Je zingt de ‘colossal tunes’ van Electric Company meteen mee.  Electric Company heeft een pool aan catchy popsongs klaarliggen, allemaal geschreven door Zac, een heel enkel keertje geholpen door zijn bandmaten. ‘Ik heb eigenlijk nooit de ambitie gehad om pop te maken, maar dat is wel hoe ik me ontwikkeld heb,’ zegt Zac vol zelfkennis. ‘Het gaat allemaal op m’n gehoor. Het moet lekker klinken. Dat kan voor een breed publiek zijn. Maar het hoeft niet per se in een bepaalde stijl te zijn. Ik maak graag mijn eigen ding van mijn invloeden. Harmonies zijn wel belangrijk voor me. Die moeten echt goed zijn.’

3 Point Landing

Groots, expressief, dromerig en apart. 3 Point Landing is een female-fronted, alternatieve rockband uit Alkmaar waar de keytar de gitaar vervangt, met een vleugje jaren 80 synthesizers. Ze zetten een breed geluid neer voor een 3-koppige band en de nummers dekken thema’s als; omgaan met gevestigde ordes en ideeën en een effect willen hebben in de wereld. 3 Point Landing won in 2018 de bandwedstrijd Popmania (met 20 andere bands) en haalt inspiratie uit o.a. Muse, Imagine Dragons en Twenty-one Pilots. 


Lees meer


Tickets