Club Pussycat, What's New? - And Then Came Fall & Poncho

Club Pussycat: What's new?

Club Pussycat is een concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen.

Line-up:
And Then Came Fall
PONCHO

And Then Came Fall

And Then Came Fall is de band rond singer-songwriter Annelies Tanghe en multi-instrumentalist Sam Pieter Janssens. Debuutsingle Disqualified is ondertussen bijna 70.000 keer gestreamd op Spotify en staat op diverse playlijsten. Belgische zenders Radio 1 en Radio 2 namen de nummers Disqualified en Gambler op in hun playlist en ze mochten aanschuiven op de Nederlandse radio Leo Blokhuis en Volgspot. De band speelt sinds de release van de plaat door Belgie en Nederland, en weet het publiek te overtuigen met hun doorleefde songs, loepzuivere arrangementen en de geweldige stem van frontvrouw Annelies.

PONCHO

De Alkmaarse band PONCHO maakt 'sunset music'. Een mojito op het strand op een zonnige dag en de muziek van PONCHO is een gouden combinatie. De band zorgt voor jazzy akkoorden, fijne gitaar licks en een zachte psych-style drum beat. Het nieuwe album 'Juice' is nu uit, turn your speakers up!

 


Lees meer


Tickets