Club 40

Lieve mensen, het heeft heel lang geduurd, maar we mogen eindelijk weer dansen!!! Weliswaar nog niet tot diep in de nacht, dus gaan we de hele feest naar de avond halen. Dat wil zeggen dat CLUB 40, na 1,5 jaar afwezigheid, terug is op zaterdag 23 oktober van 18:00 t/m 00:00

Bij Club 40, de populaire 35+ clubnight, staat de sfeerbeleving voorop. In een sfeervolle aangeklede zaal komen ‘Big Hits On Big Screens’ voorbij met de leukste cliphits van de jaren ‘70 tot nu. En zoals jullie gewend zijn, worden deze hits weer monsterlijk aan elkaar gemixt door onze resident en huisvriend: DVDJ Dennis Verheugd (Radio 10).

Dit is een 35+ event, ben je jonger, dan ben je ook welkom, míts in gezelschap van een 35plusser. Tickets zijn verkrijgbaar via www.club40.nl of via onze Facebook-pagina. Powered by Rejoice Events.

Let op: In Nederland (en dus ook in Podium Victorie) wordt toegang tot evenementen alleen verleend als je een Coronatoegangsbewijs bezit. Heb je geen bewijs van vaccinatie/herstel? Laat je dan gratis testen via www.testenvoortoegang.org. Vervolgens dien je in de CoronaCheck-app je vaccinatie- of testgegevens om te zetten in een QR-code, of print het negatieve testbewijs uit. Met de CoronaCheck-app en QR-code of geprint testbewijs krijg je toegang tot het evenement. Vergeet niet ook je Club40-ticket en legitimatie mee te nemen.

In de tweede zaal is ‘Housemusic All Night Long’ waar de lekkerste groovy house plaatjes worden gedraaid, met dit keer een Very Special Guest, want niemand minder dan houselegende: Robin “Jaydee” Albers komt jullie verwennen met zijn diepe meeslepende en opbouwende house-sound. Robin Albers is o.a. bekend van de wereldhit: “Plastic Dreams”, Sunclub’s “Fiesta”, zijn heerlijke sets op Wooferland en natuurlijk zijn radioshow in de early 90’s: ‘For Those Who Like 2 Groove’. Vanavond draait hij een 2 uur durende set, dus dat wordt optimaal genieten geblazen!

Natuurlijk kun je ook weer genieten van heerlijk luxe fingerfood en stijlvol entertainment. Dit alles en nog veel meer gaat er voor zorgen dat dit jou ultieme ‘Perfect Night Out’ gaat worden! Wij verheugen ons nu al op heerlijk avondje dansen, maar vooral op een feestelijk weerzien, want daar zijn we écht aan toe!


Lees meer