Camel

De Engelse progressieve rock band Camel komt naar Victorie met de Moonmadness tour!

De band werd in 1971 gevormd door Andrew Latimer. Hij vormde een trio met Andry Ward (drums) en Doug Ferguson (basgitaar), genaamd The Brew. Met de toevoeging van toetsenist Peter Bardens was de band compleet en werd de naam veranderd in Camel. Niet veel later tekenden ze bij MCA records en werd album Mirage goed ontvangen in de Verenigde Staten. Met de komst van The Snow Goose (1975) braken ze ook in Europa door. Het album wordt gezien als een masterpiece in symfonische rock en kreeg veel positieve reacties.

 

VIP PACKAGES


Nu zijn er ook speciale VIP Packages beschikbaar!

Wat zit er in het VIP Package?
Je mag eerder naar binnen voor een meet & greet, waar je met de band op de foto mag. Maar daar houdt het niet bij op, je krijgt nog meer cadeaus als aandenken: een speciale foto die je kunt laten signeren én een tour laminaat als souvenir!

Heb je al een ticket gekocht, maar wil je ook graag het VIP pakket? Geen probleem: haal dan de VIP Upgrade!

Er zijn maar een beperkt aantal VIP pakketten beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Let op: VIP Upgrade kaarten zijn géén entreebewijs en zijn alleen geldig in combinatie met een geldig toegangsbewijs/ticket. Bij het VIP Package zit het entreebewijs inbegrepen.

Andrew Latimer vertrok naar Californië en richtte het label Camel Productions op, waarmee hij het volgende album Dust and Dreams opnam. Door de jaren heen zijn er vele wisselingen geweest in de bezetting. De band heeft veel doorstaan met hartaanvallen en depressies en het overlijden van Bardens tijdens studio opnames. Gelukkig is Camel weer helemaal terug met Andrew Latimer (gitaar, fluit en zang), Colin Bass (basgitaar, zang), Denis Clement (drums) en Peter Jones (toetsen, zang) en slaan ze Alkmaar niet over met de Moonmadness tour!


Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.


Lees meer


Tickets