Call It Off

Support: Smile And Burn (DE)

Sinds de release van hun eerste single Do It All Again in 2013 hebben fakkeldragers van de Nederlandse poppunk Call It Off een momentum gecreeërd dat onbreekbaar lijkt te zijn. In enkele jaren tourde de band door Europa en China, kregen airplay op zowel nationale als internationale radio, en verzamelden meer dan een miljoen streams op YouTube en Spotify. Met twee goed ontvangen EPs op zak speelde Call It Off talloze shows, inclusief Paaspop en Groezrock en openden ze voor poppunk legendes als New Found Glory, The Story So Far, The Wonder Years en Panic! At The Disco.

Na het tekenen van een contract met Sony Music Entertainment verscheen de single Abandoned, ondersteund met de bands eerste Nederlandse headline tour. In januari 2017 verscheen het succesvolle nieuwe album Abandoned, met daarop de  gelijknamige single, Scream Your Heart Out en Witness. Sindsdien is de band een graag geziene gast op zowel televisie als radio - en is Call It Off bezig met een uitgebreide festivaltour door Nederland.

Met een nieuwe net aangekondigde Nederlandse headline tour in november en december laat Call It Off zien dat ze niet van plan zijn het rustig aan te doen.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

SMILE AND BURN

Het recente succes van het Duitse Smile And Burn is het resultaat van acht jaar lang hard werken. Met meer dan 250 gespeelde shows, vier albums en zelf georganiseerde tours in het Verenigd Koninkrijk en Japan op hun naam blijft hun fanbase constant groeien. De titel van hun vierde album, Get Better Get Worse, is geïnspireerd op een quote van hun boeker: "You guys are not perfect, but really kick ass on stage". 

Eerste single Good Enough is een goed voorbeeld van de diversiteit in het geluid van Smile And Burn. Het nummer is confronterend, een eerlijke en emotionele zelfreflectie: het gevoel dat je niet goed genoeg bent, faalt om je doelen te behalen, de afwezigheid van succes. Smile And Burn is rauw en raast met gebalde vuisten over het podium en laat je achter met een gevoel van hoop: I am fine for now.


Lees meer
TicketsSuggesties voor jou