BRUUT!

Deze show is verplaatst van 25-02-2021 naar 4-03-2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

BRUUT
! mixt jazz moeiteloos met 60’s surfrock, vunzige rhythm & blues en de dikke sound van de hammondorgel. Met deze eigenzinnige 'Superjazz' heeft de band afgelopen jaren flink naam gemaakt. Het immers goed geklede viertal bracht 6 albums uit in 10 jaar tijd, trad op over de hele wereld en werd vier keer genomineerd voor een Edison. 

BRUUT! wordt alom bejubeld om de hoge energie, spannende live shows, muzikaal vakmanschap en het unieke vermogen om alle genres van de wereld in hun muziek te verwerken. Ze speelden in zalen als Paradiso, De Melkweg, TivoliVredenburg en Paard, maar ook op festivals als Into The Great Wide Open, North Sea Jazz Festival en Noorderslag. Daarnaast waren ze jarenlang een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door.

2021 staat in het teken van BRUUT!'s zevende plaat waar ze samen met top-producer Paul Willemsen (Michelle David & The Gospel Sessions, Ruben Hein, Blackbird) aan hebben gewerkt. Het zal de energiekste en meest uitgesproken plaat tot dusver zijn. 

Maarten Hogenhuis: saxofoon
Folkert Oosterbeek: hammondorgel
Thomas Rolff: contrabas
Felix Schlarmann: drums

“Op de valreep een van de beste platen van het jaar.” (Gijsbert Kramer, De Volkskrant)

“Volvet en tintelend strijdlustig. BRUUT! weet inmiddels wat het moet doen om in razend tempo de temperatuur te doen stijgen.” (Amanda Kuyper, NRC Handelsblad)

“BRUUT! appeals to the hearts and minds of popular music fans that appreciate tongue-in-cheek, uplifting tunes performed with deftness and unbridled enthusiasm.” (Flophouse Magazine)Lees meer

Suggesties voor jou


Tickets
DO
25
nov

3JS