Broederliefde

Rapsensatie Broederliefde uit Rotterdam komt naar Victorie. Het vriendencollectief bestaat uit de voornaamste leden Mella, Jerr, Sjaf, Emms en DJ Edson Ceasar. De vrienden kwamen altijd bij elkaar op Central Meeting Point, het voetbal pleintje in Spangen en daar bloeide de vriendschap op. Naast voetbal was muziek altijd een belangrijk onderdeel van de vriendengroep en zo begon het rappen een serieuze vorm aan te nemen en begonnen ze te spelen in hun wijk Spangen.

De vele successen van Broederliefde het afgelopen jaar zijn niet onopgemerkt gebleven. De Rotterdamse formatie was met hun album Hard Work Pays Off 2 de meest gestreamde artiest op Spotify in Nederland, in 2016. Daarnaast stonden ze 14 weken op nummer één in de album top 100, volgde er een uitverkochte clubtour en waren ze te zien bij Vrienden van de Amstel live in Ahoy. Broederliefde speelde stad, land en buitenland af om de fans te blijven verblijden met hun vrolijke en energieke optredens.

Naast televisieoptredens bij onder andere DWDD en RTL Late Night, spectaculaire shows op Pinkpop en Lowlands, kan gezegd worden dat de vijf heren groot favoriet zijn in Nederland. Er hangen verschillende gouden, platina en multi platina platen bij de mannen op de muur en ze hebben dit jaar ook nog eens een MTV Award (best dutch act), een Edison voor ‘Beste Album’ en 2 Buma awards voor de singles Jungle en Mi No Lob gewonnen. Emms, Jerr, Sjaf, Mella en Edson zijn vastbesloten om ook in het nieuwe jaar diverse successen toe te voegen aan hun nu al glansrijke carrière.

(Alle leeftijden, tot 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene).



Lees meer






Tickets



Suggesties voor jou