Boef, Bokoesam e.a.

Line-up:

Boef - Bokoesam - Soufiane Eddyani - Nasr de Barber

 

Tip: Haal nu groepstickets (minimaal 5, maximaal 10) voor slechts €13 per ticket in plaats van €15!

BOEF

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is een Nederlandstalige rapper en vlogger met een Franse nationaliteit. Boef maakt in 2015 indruk met zijn Zonamo sessie. In februari 2016 ver¬schijnt zijn debuut EP Gewoon BOEF. Boef houdt zich niet alleen bezig met zijn muziekcarrière. Zijn drukke leven legt hij vast door middel van zijn vlogs. Op YouTube bereikt hij binnen enkele maanden 350.000 abonnees, en de vlogs worden elk meer dan 600.000 keer bekeken.
Afgelopen maart kwam Boefs debuutalbum Slaaptekort uit, die binnen twee maanden een platina status bereikte.

BOKOESAM

Samuel Sekyere, beter bekend als Bokoesam, is een rapper uit Amsterdam. In 2015 is Bokoesam een deelnemer van het New Wave collectief, waarmee hij ditzelfde jaar de Popprijs wint. Zijn single No Go Zone behaalt zeven miljoen streams op Spotify en de videoclip wordt tien miljoen keer bekeken op YouTube.

Eind 2016 brengt Bokoesam nieuw solowerk met zowel de nieuwe EP Een Beetje Voor Jezelf als de nieuwe mixtape Bokoeyoncé naar buiten. Van deze projecten verschijnen de singles Jij en Ik en Djembé, dat beiden over de miljoen keer beluisterd zijn. In datzelfde jaar gaat hij op tour (Turntour) welke hij afsluit in een uitverkocht Paradiso. In mei 2017 verscheen zijn debuutalbum Solo.

“De producties op Solo zijn veelzijdig. Van opzwepende trapbeats met stuiterende kickdrums, roffelende snaredrums en koper, tot klassieke dancehall-riddims en zonnige refreinen.”
 - NRC.nl

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

SOUFIANE EDDYANI

De in Antwerpen geboren en getogen rapper Soufiane Eddyani is momenteel een van de grootste rappers in België. De achttienjarige scoort in een jaar tijd meerdere singles in de Nederlandse hitlijsten.
Op zeventienjarige leeftijd brengt Soufiane debuutsingle Terug In De Tijd uit nadat zijn droom om professioneel te kickboksen na een blessure in duigen valt. Soufiane Eddyani blijkt een hit op YouTube: het nummer behaalt in vier maanden tijd 1 miljoen views, opvolger God Vergeef Me wordt binnen een maand 2 miljoen keer bekeken.

Inmiddels is Soufiane niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige rapscene. In februari 2017 overschrijdt hij zichzelf met ruim 8 miljoen views binnen 2 maanden met het nummer Dief Als Broer. Dezelfde maand behaalt hij 100.000 abonnees op zijn YouTube kanaal en plaatst zijn eerste vlog online. Hierin laat hij behind the scene beelden zien van de videoclip van Dief Als Broer.
Op 15 maart brengt Boef het nummer Salam van het album Slaaptekort uit in samenwerking met Soufiane. Het nummer staat binnen 1 dag op de eerste plaats in de Top 50 Nederland op Spotify met 300.000 streams.

NASR DE BARBER

Multitalent Nasr de Barber is een multifunctionele dj en kapper. Als één van de bekendste kappers in Nederland, besloot hij twee jaar geleden ook te gaan dj'en voor artiesten. Na een tijdje te hebben gedraaid voor Gio, is hij momenteel de vaste dj van Boef. Binnenkort gaat Nasr de Barber in samenwerking met grote artiesten ook een aantal eigen singles releasen. Beluister zijn Cut It Mixtape 2 hier. 


Lees meer
TicketsSuggesties voor jou