Black Operator (Albumpresentatie)

“Vuig, meeslepend en gevaarlijk” met deze woorden omschrijft Blues Magazine de muziek van Black Operator. En daar is geen woord van gelogen. Want Black Operator scheurt en vlamt en maakt dampende bluesrock waar de vonken vanaf vliegen. Deze Alkmaarse band presenteert haar debuutalbum in Victorie. De liveoptredens van Black Operator zijn intens en enerverend en na de goed ontvangen singles ‘Mr. Preacherman’, ‘Marita’ en ‘Dancing Around’, die allen de top van de nationale indiecharts haalden, zijn de verwachtingen rondom het debuutalbum terecht hooggespannen.

Na deelname aan de Popronde 2018 is de Alkmaarse band met de release van hun debuutalbum klaar voor de volgende stap en die wordt op 31 mei in Victorie gezet! 

Om het feest compleet te maken neemt de band als special guest The Shady Greys mee. Het twee koppige The Shady Greys maakt vuige lo-fi blues-garage en weet met minimale middelen maximaal effect te behalen. Aan een vergelijking met The White Stripes valt niet te ontkomen, maar The Shady Greys zijn trashier en grimmiger dan het Amerikaanse duo. Kortom ruige gitaar riffs, razende vocalen en aanstekelijk hoge dosis energie.

Een avond voor liefhebbers van bands als Black Rebel Motorcycle Club, Raconteurs, The White Stripes en The Kills.

Tijdschema
19:30 Deur open
20:15 The Shady Greys
21:15 Black Operator
22:15 DJ naar de Vinyling
Tijden onder voorbehoud Lees meer


TicketsSuggesties voor jou