Ben Caplan

De Canadese songwriter Ben Caplan gaat weer op tour in de lage landen! De zanger wordt vaak vergeleken met legendes als Tom Waits en Leonard Cohen, en bracht tijdens de pandemie maar liefst twee albums uit.

In 2021 deed hij dat solo, met 'Recollection', en in 2022 sloot hij de handen ineen met songwriter Terra Spencer, wat leidde tot de plaat 'Old News'. Nu zoekt Ben de podia in Nederland en België weer op, met een selectie van zijn favoriete nummers uit zijn brede repertoire. Natuurlijk komt zijn splinternieuwe werk ook aan bod, wat hij voor het eerst live ten gehore zal brengen.

Support: Michael Feuerstack

De Canadese Michael Feuerstack is al een bescheiden drie decennia werkzaam in het muzikale vakgebied. Zo scheef hij ontelbare nummers en heeft hij al en flink aantal samenwerkingen met internationale grootheden op zijn naam staan.

Als artiest maakt hij indruk met zijn onvermoeibare nieuwsgierigheid, muzikaliteit en wendbaarheid tussen verschillende genres. Zijn songs zijn in staat om zowel te troosten als te confronteren: daarbij vloeit hij in zowel tekst als muziek moeiteloos van traditioneel naar experimenteel. Feuerstack is altijd op zoek naar verhalen om te vertellen en nieuwe manieren om deze te brengen.

Dit is een show met staanplaatsen

Tijdschema: 
19:30 -  Deur open 
20:00 - Aanvang Michael Feuerstack 
21:00 - Aanvang Ben Caplan Lees meer