Becca Stevens

DIT CONCERT IS GEANNULEERD

Vanwege het coronavirus heeft Becca Stevens helaas haar show op 7 april moeten annuleren. Er komt geen vervangende datum. Kopers van tickets krijgen automatisch hun geld retour.

Heb je jouw ticket(s) aan de kassa gekocht? Stuur dan even een mail met je gegevens en een foto van je ticket naar info@podiumvictorie.nl.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!


De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens (1984) heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Ze heeft het vermogen om iedereen in de zaal te raken met loepzuivere vocale buitelingen. Ze ging van best kept secret naar gevestigde artiest. Toen ze in 2013 in een kleine bovenzaal van het North Sea Jazz Festival speelde, genoot de klassiek geschoolde zangeres alleen nog in kleine kring bekendheid om haar vernuftige nieuwe mix van meerstemmige indie-pop, jazz en Appalachen-folk.

Inmiddels heeft ze al over de hele wereld getoerd en samengewerkt met grote namen als Brad Mehldau, Jacob Collier, Esperanza Spalding, Ambrose Akinmusire en Snarky Puppy. Met het album Regina bewees Stevens definitief dat ze tot de belangrijkste nieuwe singer-songwriters gerekend moet worden. In het najaar van 2019 verschijnt een EP met een aantal nieuwe tracks, in opmaat naar het volwaardige nieuwe album Wonderbloom dat in maart 2020 zal uitkomen op Michael League’s label GroundUp Music met muziek in de lijn van avant-garde pop als Talking Heads en Feist.Lees meer