Metal Meeting Alkmaar

Voorverkoop start 21-11, early bird tickets voor €6,66 verkrijgbaar!

Op 27 januari vindt de Metal Meeting Alkmaar plaats in Victorie! De line-up is als volgt:

|v> SINISTER
|v> Sister of Suffocation
|v> Bloid
|v> Mutator

SINISTER

Sinister is een vaste rots in de branding als we het over deathmetal hebben. Vanaf de eerste CD en diverse bezettingswisselingen zijn ze de stijl immer trouw gebleven. Ze hebben vele zalen en festivals plat gespeeld, denk aan Netherlands Death Fest, In Flamen, Speed Fest, Rockstad, Metal Days en Obscene Extreme. Dit jaar kwamen ze met het nieuwe album Syncretism, die goed ontvangen werd. Het bestaat uit brute death metal afgewisseld met morbide atmosferen. Ze komen de 27ste hun brute lompe deathmetal over Alkmaar verspreiden.

Sister of Suffocation

Sisters of Suffocation bestaat uit zangeres Elsemiek Prins, gitariste Simone van Straten, bassiste Puck Wildschut en Amber de Buijzer achter het drumstel. Els wisselt haar heerlijke lage grunts af met screamende vocalen en de band komt met pakkende riffs. Je kunt ze vergelijken met Amon Amarth, Cattle Decapitation en het eerdere werk van Lamb of God. Ze speelden op diverse festivals zoals Antwerp Metalfest, Dynamo Metalfest, Dong Open Air, AMF en Zwarte Cross.

Bloid

Bloid wat Westfries is voor blij is een vrolijke naam maar de muziek bestaat uit zware deunen. De Alkmaarse band werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien al met vele bands op het podium gestaan zoals Textures en The Lucifer Principle. Verwacht heerlijke brute death metal.

Mutator

De band beschrijft zichzelf als volgt: “Mutator plays Trash from the Dutch Depths of Hell”. De band uit Alkmaar werd enkele jaren geleden opgericht en bestaat uit 4 enthousiaste trashheads die de Noord-Hollandse zalen platspelen. Victorie is next.Lees meer


Tickets