Albumpresentatie WETT

Albumrelease WETT (voormalig Wet T-Shirt Contest)

Al meer dan tien jaar lang timmerde de band, eerder onder de naam 'Wet T-Shirt Contest' fanatiek aan de weg. Met hun energieke liveshow deden ze alle uithoeken van het land aan, en met hun herkenbare, loeistrakke funk/rock vielen zij steevast in de prijzen. Wat begon als jamsessie, is uitgegroeid tot een waar begrip, en als klap op de vuurpijl, komen zij 11 oktober met een dijk van een album.

Het opnemen van dit nieuwe album is een van hun meest ambitieuze uitdagingen gebleken, en niet zonder succes! Een retestrakke plaat vol bijzonder dansbare en hitgevoelige songs, volledig uitgedacht en in samenwerking met de meest geweldige en ervaren muzikanten, producers, mixers en masteraars uitgewerkt tot een adembenemend geheel. Speciaal voor deze avond brengen zij dit alles, voor het eerst onder hun nieuwe naam WETT, ten gehore, met uitbreiding van toetsen en achtergrondvocalen. Een avond die een beetje muziekliefhebber absoluut niet wil, kán en/of mág missen!

WETT wordt deze avond gesupport door een fantastische Alkmaarse band waar je vast en zeker eerder van gehoord hebt. Maar hierover later meer. Zet voor nu 11 oktober in je agenda, en maak je klaar voor funky fresh vibes!

“Met hun energieke podiumpresentatie en smerige funk wist WETT zowel voor als op het podium de boel op stelten te zetten. De band zorgt voor een compleet plaatje. Niet alleen de muziek, maar ook de presentatie zorgt ervoor dat het een boeiend geheel is.” - 3voor12Lees meer


Tickets