3JS

Dit concert is verplaatst naar 14 oktober 2022. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

De Volendamse band 3JS is al achttien jaar onderweg. Het 12e studioalbum ‘De Aard Van Het Beest’ verscheen al in 2020:  nu kunnen ze het eindelijk live laten horen. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller hebben voor dit album een nieuwe koers ingezet.

De lijn die al voorzichtig werd uitgestippeld met de vorig jaar verschenen single ‘De Toekomst’, de eerste met de getalenteerde Robin in de gelederen, wordt op het nieuwe album verder doorgetrokken. “We hebben vanaf het eerste moment besloten om onze meest positieve plaat ooit te maken”, vertelt Dulles.

Zelfs in de meest melancholieke stukken van 3JS klinkt altijd iets van hoop door, dus optimisme ligt sowieso in het DNA van de groep verankerd, zelfs als dat niet altijd aan de oppervlakte waarneembaar is. “Als een lied mij aan het huilen maakt, is het een geslaagd lied, maar dat wilden we nu dus niet”, licht Dulles toe over het nieuwe album. “Er komt evengoed een ballad op te staan, al moet het over het algemeen een album zijn waar mensen blij van worden en dat ze meenemen op vakantie.”

Qua gevoel denken de heren dat ‘De Aard Van Het Beest’ misschien wel het meest in de buurt komt van het album ‘Watermensen’ uit 2007, dat destijds de grote doorbraak betekende voor 3JS.

Let op! Dit is een show met staanplaatsen.Lees meer