3FM presents: San Holo & Indian Askin

NPO 3FM presenteert: Maand Van De Livemuziek met San Holo en Indian Askin live in Victorie. En goed nieuws! Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze avond. Haal ze snel in huis, want op=op. Deze avond zal ook live worden gestreamd.

NPO 3FM MAAND VAN DE LIVEMUZIEK
Nederland versoepelt langzaam de corona maatregelen. Om poppodia én artiesten te steunen, staat NPO 3FM in juli een maand lang in het teken van livemuziek. Met een tour langs twaalf concertzalen in Nederland, één in elke provincie.

De concertzalen hebben het, net als andere culturele instellingen in Nederland, zwaar. Festivals gaan niet door en de concerttours en clubshows worden afgezegd. De artiesten die nog wel optreden mogen dat voor slechts 100 bezoekers doen, afhankelijk van de locatie. 3FM organiseert daarom een symbolische concerttour langs de poppodia in Nederland en doet daarbij één zaal per provincie aan. Dat doet de zender samen met 3FM-artiesten, die tijdens de coronacrisis in de bloei van hun carrière staan, om ook hen een steuntje in de rug te geven.

De tour zal 3FM in Victorie afsluiten en daar kun jij bij zijn!

Dit concert heeft uitsluitend zitplaatsen in duo's.

San holo brak door in 2013 met zijn remix van 'The Next Episode' van Dr. Dre. Deze remix is inmiddels al meer dan 210 miljoen keer beluisterd. Kort daarna volgde zijn debuut EP 'Cosmos' waardoor hij de naam San Holo definitief op de kaart wist te zetten. Hierna volgde tal van release waaronder 'IMISSU' die uitkwam op Spinnin', 'Right Here Right Now' en nog veel meer. In 2018 bracht hij zijn debuut album 'Album1' uit. 

San Holo heeft zowel op nationaal als internationaal gebied op de grootste festivals gestaan en had aankomende zomer ook weer een overvolle agenda. 

Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers. De constant durende festivaltour zorgde ervoor dat ieder bandlid nu elke uithoek van Nederland op de kaart kan aanwijzen. 


Lees meer