1800 Events presents Cry

Van stages (letterlijk) afbreken in een badjas op WOO HAH! tot het voorprogramma verzorgen van de uitverkochte tour van Jacin Trill en Bokoesam en Bhad Bhabie - Cry doet het allemaal. De 21-jarige Rotterdammer weet met zijn charisma en energie elk publiek met zich mee te krijgen op zijn energieke tracks.

Hij heeft in een jaar aardig naam voor zichzelf dankzij zijn ‘Young Cry 2’ project. Met tunes als ‘Goodmorning’ en ‘PC Hooftstraat’ kwam de nieuwkomer goed in het licht en dit leverden hem niet alleen tonnen streams op, maar ook een EP met Jacin Trill en 808milli (808’s & Friends) en een keiharde samenwerking met Jiri11 (HSKT). Zijn muziek heeft een vrolijke toon en zijn sterk karakter komt hierin goed naar voren; komisch, enthousiast en alles behalve bescheiden.

Op 24 januari 2020 is het zo ver, dan treedt Cry op tijdens het eerste feest van 1800 Events! 1800 Events is voor alle jongeren vanaf 15 jaar die het uitgaansleven in Alkmaar missen. Op de line up staan onder andere Cry, Cartero, DJ Flash Junior and many more!Lees meer


Tickets