De beste garagebands van Nederland, koude blikken bier: wat wil een mens nog meer?

VUIG! is een avond met de beste garagebands van Nederland, koude blikken bier, waarop alles mogelijk is…

(Pssst, we hebben vriendentickets, 5 voor 50 ekkies, geen geld!): http://bit.ly/VUIGEVRIENDENTICKET

Het spits wordt om 20.30 afgebeten door Afterpartees. Deze Limburgse band werd in 2014 al bestempeld als 3FM Serious Talent en sindsdien zijn meerdere succesvolle albums uitgebracht. De sound is het beste te omschrijven als garagepop, waarbij de aanstekelijke melodieën je om de oren vliegen en soms vliegt de zanger gewoon mee het publiek in.


Om 21.30 komt Canshaker Pi iedereen omver blazen met onder andere het nieuwste album ‘Naughty Naughty Violence’, dat genomineerd werd voor een 3voor12 Award. De vier bandleden uit Amsterdam zijn fris, ontwapenend en rete muzikaal. Canshaker Pi speelt sinds 2016 elk groot festival in Nederland plat en daarnaast heeft BBC Radio 1 de band uitgeroepen tot één van de beste nieuwe artiesten en one to watch.


Vervolgens word je om 22.45 meegenomen in de chaotische en onstuimige wereld van Charlie & The Lesbians. Dit kwartet uit Eindhoven zoekt alle grenzen binnen het punkgenre op. Als jij een moment zoekt om al je frustraties te uiten dan is dit optreden echt iets voor jou. “De EP van Charlie & The Lesbians dendert de huiskamer in als een wasmachine met een baksteen erin.”, aldus Never Mind the Hype.


De avond wordt vanaf 00.15 afgesloten door Candy Says DJ-team, met de Haagse kompanen Maurizio Pinna en Bella Hay (The Deaf en Tears & Marble). Het duo smelt de voorliefde voor garage, punk en rock ’n roll samen tot een dampende dansavond zonder regels, zonder grenzen en bovenal: zonder schaamte.