Hatebreed komt naar Victorie, enige NL clubshow!

Hatebreed komt naar Alkmaar op 16 augustus! Deze Amerikaanse hardcore-giganten draaien al een tijdje mee.

Jamey Jasta (zang) en medestrijders Frank Novinec (gitaar), Chris Beattie (bas), Matt Byrne (drum) en Wayne Lozinak (gitaar) zijn, samen met bands als Earth Crisis, All Out War en Integrity, de voorlopers van de metallic hardcore scene in de jaren 90. Van underground status zijn ze uitgegroeid tot de hardcore en metal elite, met een GRAMMY® Award-nominatie, main stage optredens en ontelbaar veel fans wereldwijd.

In 1997 verscheen het debuutalbum ‘Satisfaction is the Death of Desire’, in 2002 gevolgd door het geweldige ‘Perseverance’. Sindsdien is de band kwalitatief blijven groeien, wat resulteerde in onder meer de sterke platen ‘The rise of Brutality’ (2003) en ‘The Divinity Of Purpose’ (2013). In 2016 verscheen het meest recente album:‘The Concrete Confessional’. Met dit laatste album bewezen ze nog net zo scherp te zijn als in hun begintijd.

Maak je op voor een avond hard en bruut, haal snel je tickets.