Justin Hayward, frontman Moody Blues naar Victorie!

Engelse zanger en gitarist Justin Hayward, bekend als frontman van Moody Blues is bevestigd voor een show in Victorie Alkmaar. 22 september staat hij in de grote zaal. Verwacht een avond vol eigen werk en de grootste hits uit zijn repertoire.

De Engelse zanger en gitarist Justin Hayward staat al bijna vijftig jaar lang aan de top van de muziek- en entertainmentindustrie. Hij is vooral bekend als de zanger, gitarist, componist en frontman van Moody Blues. Hayward is bekend om zijn Moody Blues-hits als ‘Question’, ‘The Story in Your Eyes’ en zijn grootste klassieker; ‘Nights in White Satin’.

In de jaren zeventig bouwt hij ook een carrière als soloartiest op. Justin is te horen op ‘The War of The Worlds’ van Jeff Wayne, inclusief de hit ‘Forever Autumn’. Zijn meest recente plaat ‘Spirits Of the Western Sky’ verscheen in 2013. Justin Hayward staat het liefst op het podium en kan niet wachten zijn repertoire live te spelen.