Vier de zomer in Victorie!

In de maanden juli en augustus hebben wij weer een reeks mooie avonden op ons programma staan. Vier de perfecte zomeravond op ons dakterras, tijdens een live concert in de zalen of haak aan op een van de te gekke dance avonden. Let op: Tickets voor onze rooftop shows gaan snel!

5 juli: Trijntje Oosterhuis - Rooftop Show (UITVERKOCHT)
Trijntje Oosterhuis is een vaste waarde in de Nederlandse popmuziek. Na een grootse viering van haar 25-jarig jubileum in het vak gaat de zangeres nu terug naar haar muzikale roots.

18 juli: Typhoon – Veranda sessies (UITVERKOCHT)
In een intieme setting brengt Typhoon, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer.

19 juli: The Wailers
De legendarische band achter Bob Marley is verantwoordelijk voor nummers als 'Could You Be Loved', 'Jammin' en “Buffalo Soldier”. Een heerlijke zomeravond kwaliteitsreggae in het teken van The King of Reggae, met vele hits!

20 juli: Silent Rooftop – Silent Disco op ons dakterras
Zon, dak en koptelefoons! De perfecte combi voor een overheerlijk feestje. Silent disco op ons dakterras. Drie kanalen, zonnetje in Alkmaar zien zakken en los op de lekkerste hitjes.

27 juli: PINA – Rooftop Party (UITVERKOCHT)
Zaterdag 27 juli houden we een zomerse outdoor editie op het dakterras van Victorie Alkmaar! Een feest met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid.

2 augustus: Barcode – Summer Rooftop Party (UITVERKOCHT)
De Barcode 'Summer Rooftop Party' komt terug! Genieten van de lekkerste muziek van toen en nu. Trek alvast je leukste outfit out de kast en trommel al je vrienden op om heerlijke te feesten op de rooftop van Podium Victorie.

3 augustus: Rewind - Rooftop Party
Tijdens deze rooftop special spoelen we terug naar de hits van toen en fast forwarden naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden.

16 augustus: Hatebreed
Een potje metal in de zomer. Deze Amerikaanse hardcore-giganten draaien al een tijdje mee, met funderingen die onmogelijk omver te blazen zijn.

30 augustus: Wende – Rooftop Show
Wende staat bekend om haar indrukwekkende shows met bloedspannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. Nu keert ze terug voor een exclusieve Rooftop Show.

31 augustus: Vunzige Deuntjes - Rooftop Party
Na het succes van afgelopen zomer kon het dit jaar niet uitblijven: de Vunzige Deuntjes rooftop party! Dansen op het dakterras van Victorie met een cocktail in de hand en het zonnetje op de bol. Klinkt dat niet als de perfecte zomeravond?