Grand opening Alkmaar Blues Weekend in Victorie

Alkmaar Blues Weekend: grand opening met gratis concert bij Podium Victorie!

Op 27, 28 en 29 september bruist de binnenstad van Alkmaar met spetterende live bluesmuziek tijdens de 9e editie van het Alkmaar Blues Weekend. Met een gevarieerd en uniek programma, bestaande uit meer dan vijftig optredens, worden alle blues-stijlen vertegenwoordigd. De grand opening vindt plaats bij Podium Victorie op 27 september met de Dynamite Blues Band: blues zoals blues bedoeld is!

De Dynamite Blues Band – winnaar van de Dutch Blues Challenge 2018 en 3e plaats finalist op de European Blues Challenge 2019 - staat voor een explosieve cocktail van Blues, Rhythm & Blues, swing en Rock ‘n Roll; rauw, verfrissend en opwindend tegelijk. Vergeet bij dit spetterende live-optreden niet je dansschoenen en veiligheidsbril mee te nemen, want explosiegevaar ligt op de loer!

De toegang voor dit concert is gratis! Je kunt via de normale weg een gratis ticket bestellen op onze site, er wordt dan geen betaling gedaan (tickets zijn 0,- euro). Gratis tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa tijdens openingstijden. Toegang is gratis, wel is het nodig om vooraf een ticket te ‘bestellen’. Dit kan op www.podiumvictorie.nl of aan de kassa’s tijdens openingstijden.

Kijk voor meer informatie op www.alkmaarbluesexpres.nl en zorg dat je tickets in huis haalt voor de grand opening in Podium Victorie op 27 september!