Hollands Glorie in Victorie!

Niet al het goede komt van ver en Victorie biedt de komende tijd podium aan een selectie van ’s lands beste artiesten om dat te bewijzen!

ERNST JANSZ 1 MAART

Met Ernst Jansz staat één brok Nederlandse popgeschiedenis op het podium. Hij maakte deel uit van de legendarische hippie band CCC Inc., is oprichter van het minstens zo legendarische Doe Maar en heeft zich solo bewezen met Edison-winnend materiaal! Hij vierde in 2017 zijn 50-jarig jubileum met een nieuw album: De Neerkant. Naast de nummers van zijn nieuwe album passeren de mooiste liedjes uit zijn repertoire de revue.

RAGGENDE MANNE 21 MAART

De Raggende Manne zijn na een onderbreking van 14 jaar weer terug in oude bezetting. De nieuwe plaat: Alles Kleeft ontvangt louter positieve recensies. ''Niemand die zo goed de grote en kleine onaangenaamheden van het leven verklankten als De Raggende Manne. Gezeur en niet-ingehouden woede vormden de basis van de oergeestige teksten van driftkikker Bob Fosko. Lang leve De Raggende Manne!'' aldus Oor.

MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZES 29 MAART

Martijn kroop jarenlang in de huid van André Hazes. Eerst in 2012 in de uiterst succesvolle musical “Hij Gelooft In Mij” en daarna in 2015 ook nog in de film “Bloed Zweet & Tranen” waarmee hij een Gouden Kalf won. Niemand kan André Hazes evenaren, maar Martijn Fischer komt wel heel erg dichtbij! Binnenkort staat hij in Victorie met de grootste parels uit het oeuvre van Hazes.

DRIES ROELVINK 11 MEI

Ja, ja, hij komt.. HIJ KOMT ERAAN! Maak je daarom op voor een avond onvervalste Roelvink glamour: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit, schraap je meezingkeeltje en laat je betoveren door de levende legende Dries Roelvink!

GLENNIS GRACE 17 MEI

In 2018 heeft Glennis Grace letterlijk en figuurlijk haar grenzen verlegd. 2019 is het jaar waarin de Amsterdamse zangeres verder gaat op de ingeslagen weg, maar nog dichter bij haarzelf blijft.Haar nieuwe clubtour ‘’Meer van Mij’’, mét eigen band, is het startsein om zichzelf nog meer te laten zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog meer Glennis.

Klik hier voor het volledige programma!