Hard en heavy in Victorie!

Voor de liefhebber van alles hard en heavy hebben we de komende maanden een rits aan mokerharde bands staan:

CLAWINGER 09 DEC

De Zweden worden gezien als de kritische stem van de bewegende maatschappij en ook wel de Europese Rage Against The Machine genoemd. Met de '25 Years Deafer Dumber Blinder Tour' doen de rapcore-legendes op 7 december Victorie aan!

DECAPITATED 09 FEB

De Poolse technical death metal band DECAPITATED heeft 7 studioalbums op zijn naam staan en wordt gezien als een van de meest invloedrijke death metal bands van de 21ste eeuw.

ELECTRIC EEL SHOCK 22 FEB

Het Japanse power-trio Electric Eel Shock bestaat al sinds 1994 en staat bekend om zijn allesvernietigende live-optredens. Electric Eel Shock maakt rock 'n roll met invloeden uit metal, garage en stoner.

PESTILENCE 23 MRT

Death metal band Pestilence ut Enschede is terug. De band werd in 1986 opgericht en werd al snel door het gerenommeerde Roadrunner Records getekend. Na jaren van touren, nog meer releases, verschillende wisselingen in de line-up en een paar jaar stilte is Pestilence terug en viert 30 jaar Consuming Impulse.

SAMAEL 12 MEI

Samael ontstond doordat de leden zich maandenlang opsloten, 24/7 oefende en met eigen geld de eerste paar tracks opnamen. Inmiddels heeft de band al 30 jaar ervaring, 100 nummers uitgebracht en ruim 1000 shows op hun naam staan.

ANNIHILATOR 23 OKT

Trash/Heavy Metal band Annihilator werd opgericht in 1989. Sinds het debuut album ‘Alice In Hell weet de band keer op keer sterke albums af te leveren. Onlangs kwam nieuw album For the Demented uit.