ODE AAN DE RAVEPARTY’S VAN TOEN

De show Mechanical Ecstacy is een feest en voorstelling ineen. Eind jaren tachtig veroorzaakte de opkomst van de dance een ware revolutie in de uitgaansscene. Internet bestond nog niet en alles werd met een ultieme do it yourself-mentaliteit uitgevonden, met de Amsterdamse RoXY als theatraal middelpunt. Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag laten feest en voorstelling dwars door elkaar heen lopen en brengen met ‘Mechanical Ecstasy’ een ode aan de raveparty’s van toen.

Om alvast in de stemming voor vrijdag 2 november; luister hier naar de muziek van de percussionisten van Slagwerk Den Haag. De percussionisten van Slagwerk Den Haag spelen tijdens Mechanical Ecstasy een productie van NOISIA’s Thijs de Vlieger en Jan-Bas Bollen. Als we de recensies mogen geloven (alleen maar 4 sterren!) wordt het een geweldig feest.

Klik hier voor meer informatie.