VIER HALLOWEEN IN VICTORIE

Dit weekend vinden er maar liefst twee Halloween feesten plaats in Victorie!

Fan van Q-Music het Foute Uur? Kom dan naar Q-Music – Het Foute Halloween Feest. Captain Jack, Why Tell Me Why, Linda, Roos&Jessica en de Vengaboys. Ze zijn misschien een beetje fout, maar ook onweerstaanbaar, superswingend en altijd goed voor een feestje. Vanavond is het helemaal raak: niet een maar vijf uur lang helemaal los op de allergrootste foute hits met Q-Music dj's.
Klik hier voor meer informatie.

Dol op de feesten van Vunzige Deuntjes? Kom dan naar Vunzige Deuntjes – Halloween Special. Verwacht huiveringwekkende decors en kostuums, vampieren, bloed, pompoenen en nog veel meer griezeligs! Met de onderstaande line-up wordt het weer een goede avond:

Main: Vunzige Deuntjes
- Dieux Père
- Joey Mata
- Dj-Fano
- Levy
- Hosted by Don De Baron

Second: Hitmachine
- Bustin & Jieber

Klik hier voor meer informatie.