VIP Packages beschikbaar voor Camel!

Recent werd het concert van Engelse progressieve rockband Camel bevestigd. De band, bekend van nummers als Lady Fantasy, Freefall en Song Within A Song zal op donderdag 31 mei 2018 Victorie aandoen met de Moondmadness tour. Nu zijn er ook een beperkt aantal VIP Packages verkrijgbaar!

Wat zit er in het VIP Package?

Je mag eerder naar binnen voor een meet & greet, waar je met de band op de foto mag. Maar daar houdt het niet bij op: je krijgt nog meer cadeaus als aandenken: een speciale foto die je kunt laten signeren én een tour laminaat als souvenir!

Heb je al een ticket gekocht, maar wil je ook graag het VIP pakket? Geen probleem: haal dan de VIP Upgrade!

Er zijn maar een beperkt aantal VIP pakketten beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent.

Let op: VIP Upgrade kaarten zijn géén entreebewijs en zijn alleen geldig in combinatie met een geldig entreebewijs. Bij het VIP Package zit het entreebewijs inbegrepen.

|v> Klik hier voor meer informatie en tickets!