Net bevestigd: Uriah Heep!

Uriah Heep geeft exclusief Nederlands concert in Victorie


De Britse rockband Uriah Heep, opgericht in 1969, komt 11 juli voor een exclusief concert naar poppodium Victorie in Alkmaar. Uriah Heep slaagt er al bijna een kwarteeuw in progressieve rock, hardrock, heavy metal, jazz en soms zelfs country te combineren. In 1970 introduceerde Uriah Heep debuutalbum Very ‘Eavy… Very ‘Umble. In Nederland kwam de grote doorbraak met het album Look at Yourself, waarvan vooral de song July Morning en de titelsong rockklassiekers werden.

Het afgelopen half jaar gingen een aantal shows van Uriah Heep door ziekte en overmacht niet door, maar de band laat zich niet uit het veld slaan: ze komen ijzersterk terug voor een exclusieve Nederlandse show.

De voorverkoop voor het concert begint op donderdag 25 mei om 10:00. Klik hier voor meer informatie en tickets.